Arkivi për diten July 29, 2008

Ekonomia politike e (pu)shtetit kimik dhe planet e heshtura për shfarosjen e popullsisë së vet

Dështojnë bisedimet e OBT-së

Shqipëria në situatë depresioni - Intervistë me Fatos Lubonjën

Gjermania publikon vlerësimin e ri për Shqipërinë

Asgjësohen parcela me kanabis, asnjë i ndaluar

Shkollat e Tiranës, jashtë standardeve

Kush ia ka ngrirë buzëqeshjen në buzë Lulëzim Bashës?

Berisha: Pse e ndryshova Qeverinë

Derrkuci me fytyrë majmuni

Turizëm në hapësiren kozmike

Fshati me beretë

Peshkatari i perlave

Zjarri në Tiranë, shoqërohen 12 persona

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com