Arkivi për diten July 24, 2008

Jepni për të varfërit

Shkaqet justifikojne, por efektet jane shume

Berlini pret ‘Keneddy-in e ardhshëm’

Berisha: Kartat e identitetit, infrastrukturë të sigurtë për zgjedhje pa probleme

Në QSUT Antena zbulon një kartelë mjekësore me diagnozë ÇP

Kesington Street

Njeriu, vapa, uji…

Hiqen vizat mes Shqipërisë dhe Maqedonisë

Akademia greke fshin Ilirinë nga harta

Qeveria zvicerane, 3 milionë euro për arsimin profesional në Shqipëri

Një ëndërr dhjetë - minutëshe

“Rama do largohet shpejt nga politika shqiptare, nuk ka rezistencë psikologjike ta përballojë”

Tronditet hirearkia e letrave shqipe, ndryshon renditja e shkrimtarëve

Mbledhesit e luleve te vyshkura

Topalli, letër Withers: Diplomatëve iu ndryshuam vendin, nuk i larguam

Vlerësimi i qeverisjes është çështje emancipimi

Xhamia e plumbit ne Shkoder, po kalbet

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com