Arkivi për diten July 23, 2008

Letër vetes

Prezantohet plani dy-vjeçar për reformën në sektorin e furnizimit me ujë dhe kanalizimeve

Bode: Paratë e mosrealizimit të investimeve do iu shkojnë ish-pronarëve

Shqipëria ndalon klonimin e njeriut

Të gjitha debatet e djeshme në Kuvend

Diplomatët e huaj: Dazed and confused

Delet pushtojnë Shkodrën

Anila Godo, e para Ministre te Shëndetësia

Ligji, stadiumet të prishen t’u kthehen ish-pronareve

Hapësira publike është private

Te vertetat e panjohura te sigurimit te shtetit

Udhëzim rreth mënyrës për të qeverisur të çmendurit dhe punuar për shërimin e tyre në azilet e caktuara për ta

INSIG “rrënohet”, humb 1.2 mln USD në 5 muaj

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com