Arkivi për diten July 2, 2008

Llora

Ingrid Betancourt e lire

Sa ‘arumune’ ka qënë Voskopoja?

Pak drite

Guri i kufirit

Kryeministri Berisha: Në tre vjet, rritja e pagave të ulëta dhe të mesme tejkalon deri në 7 herë vlerën e indeksimit të tyre

Kallamari i Bogdanit

Uidhers-Mediu, E vërteta e takimit misterioz

Vendoset guri i parë i kufirit Shqipëri - Kosovë

Heqje vizash

Këpucët e Dilaverit

Medalja e persheshit

Sezon gjysmak

Deputetët profesorë duan rroga më të larta

“Hakmarrja”, 377 vjet burg

Festivali Poeteka

George Soros: ‘Jemi në kohën e shkatërrimit të pasurive’

Shteti informal, i maskuar me flamurin e NATO-s

Te ndare nuk ke ku e con, te tere nuk ke si e mbron

Kosovë, sherri përçan qeverinë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com