Arkivi për diten July 19, 2008

Një Pëllumb Për Edi Ramën

Varfëria - një koncept që nuk njihet nga politikanët shqiptare

Përqasja historike e simbolikës estetike të ARMIKUT në Librin e Ben Blushit “Të jetosh në Ishull”

Komuniteti shqiptar dhe kucedrat ne Shqiperi

Alarmi për bukën, furrat në Tiranë po gatuajnë me miell të infektuar

Leva e Arkimedit, t’i bësh njerëzit të ndihen të rëndësishëm

“Pse”-të e ligjit për dosjet

Pergjijge per nje kundershtim te papjekur

Ina Rama, moj mizore…

Tregu si Trafik – Një Metaforë Ekonomike

Alternativa bërthamore në Shqipëri

Mbetje toksike nga Greqia

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com