Arkivi për diten July 17, 2008

Të zhbëjmë qelbjen…

Ëndrra për një telefon mes Europës e Amerikës

“Klithmë Romës” nga F. G. Lorca

Tolerance?

Sezoni turistik i këtij viti më i suksesshmi pas viteve ’90

Angli, burgosen shqiptarët që vodhën 1,140 “Play Station”

Mjedisi, turizmi dhe “testi i budallait”

Hapësirë fotografike Tiranë-Berlin

0900-at e ambasadave zhvatin emigrantët shqiptarë

Arsimi i detyruar, që pesë vjeç

Vota e emigrantëve, një propozim i papjekur

Konkursi për t‘u bërë polic, zbulohet “testi i budallait”

Kur Historia Shkruhet nga R.Alia

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com