Arkivi për diten July 13, 2008

“Si po regjistrojmë tre milion shqiptarë”

Kartat e identitetit, në zgjedhje me çertifikata!

10 deputetët më të pasur dhe më të varfër të Kuvendit

Kosova, një pus pa fund…

Shqipe me dy koka - III

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com