Arkivi për diten June 9, 2008

Pronat çame?!…Mos t’i helmojmë marrëdhëniet…

Unë edhe në pezull mbahem

Dino Risi dhe fundi i sinqeritetit

Gjykata vendos: Krenar Ahmeti të pezullohet nga detyra. Kreu veprime arbitrare

Të jesh i qytetëruar

Puna vullnetare

Universitetet, nën kthetrat e Pollos

Hendeku që po bëhet humnerë

Sexy shop, hapet në “Porcelan”, shqiptarët në radhë…

Një përmendore të dijetarit të madh në Tiranë

Bisedë e qytetëruar

Si është të punosh për ndërkombëtarët në Kosovë

Kosova, Kushtetuta, UNMIK dhe EULEX

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com