Arkivi për diten June 5, 2008

Tirana kulturore

Shqipëria, hapa prapa në trafikun e qenieve njerëzore

Antiamerikanizmi grek

Kryeministër apo kapo i Camorras shqiptare

Umberto Eco: Arti, pushteti për ta bërë të dashur shëmtinë

Pronat e Gjonboçarëve, Strasburgu gjobit qeverinë

Pedagogët dhe normimi i punës

Terrorizmi. Në 2007 janë ngrirë 61 llogari bankare

Mbikalimi i Durresit, qeveria kredi “sekrete” 15 milionë euro me Fondin Kuvajtian

Vendimi, ja si do paguhen ish-pronarët

Një vështrim kritik mbi debatin gjinor në politikë

Evropa në alarm, dyshime për rrjedhje në një central bërthamor në Slloveni

Mëngjes tiranas

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com