Arkivi për diten June 30, 2008

Në Ballkan shumë profesorë dhe pak shkrimtarë

Rock Cafe blues

Duket sikur ka kaluar kaq shume kohe Nancy

Pakti i supozuar

Shëndetësia dhe arsimi, Shqipëria shërbimet më të shtrenjta

Të rikthehet dënimi me vdekje

Topi dekoron prokurorin që dënoi “Martirin e Demokracisë”

Lajme të vjetra në Web, Rama pushon stafin

Hyrja në Shqipëri, makthi i turistëve të huaj

Turist në Prishtinë

Rri në radhë!

Fajin nuk e kane gjithmonë te tjerët

Biznes me bunkerët dhe varrimin e Enver Hoxhes

Bastisja e Galerisë …

Vera në Shqipëri, pa drita dhe ujë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com