Arkivi për diten June 27, 2008

Vetëm mes bjeshkëve

Për vitin e ardhshëm shkollor

Në shtëpinë e Maries

Shkretetira turistike shqiptare

Pedagogu, seks për provimin

“Shkarkim gjyqtarëve që falën Delijorgjin

Berg: Ja pse nuk e financuam “Petroliferën”

S’do ketë persekutorë e të korruptuar në Gjykatën e Lartë

Gjeneralët, në labirintin e korrupsionit politik

Çamët, të trajtohen si çdo shtetas grek

Le surrealisme, c`est lui. (Dy “Perfund” dhe nje “Qytet i celikte”)

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com