Arkivi për diten June 21, 2008

Finger: Shqiptarët bartin vlera njerëzore

Pollo: Treg i përbashkët libri me Kosovën

Kadare: Jo Shqipëri e Madhe, por Natyrale

Haga, dorëzohet Zupljan, akuzohet për krime ndaj boshnjakëve

Zbulohet uje ne Mars!

Një mision i mundur

Betejë, duke legjitimuar gabimet e njëri-tjetrit

Mishi i importit “pushton” tregun vendës

Bifteku alla mama

Zbulohet logoja e bibliotekës së Faik Konicës

Fjala e Presidentit Topi në fillim të takimit të parë të grupit të punës për asistencë juridike.

SHBA, arrestohet Diveroli i kompanisë AEY. Pranga dhe përfaqësuesit në Shqipëri

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com