Arkivi për diten May 24, 2008

Krimi i Bujarit

Sa ka hapësirë veprimi për UNMIK-un pas 15 qershorit?

Topi : Himara nuk mund t’i lërë fshatrat përreth të pazhvilluara

Berisha, Ramës: Mos bëj garë premtimesh me mua

“Berluskoni” ; Fshesë për 150 mijë emigrantë të paligjshëm

“Me këmbë në tokë” dhe “G99″

Shqiptarët, indiferentë për sigurimin e jetës

Pango: Shpërblimi për sportistët elitar është 15 fishuar, krahasuar me atë para vitit 2005

Xhepa: Nuk ka heqje taksash për të ulur çmimet, zgjidhja vetëm te rritja e prodhimit

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com