Arkivi për diten May 2, 2008

Nevoja për politikë jo-politike

“Ja sheshi, ja mejdani hidhu Like kapedani…”

Hiqen abonetë, qytetarët protestojnë, Vargu: Granti i bashkisë është përdorur për fusha basketbolli

Kushtetuta e re, Topi 11 ditë afat

Të flesh në Pezë dhe të gdhihesh në Mukje(!)

Akorde zemrash

Kapitalizmi autoritar dhe kapitalizmi anarkist

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com