Arkivi për diten April 6, 2008

Intelligence grise 2

7 prill 1939: italianët zbarkojnë në Shqipëri

Psikokorrupsioni

Bisedë mes mjekut dhe pacientit

Videoklip për turizmin shqiptar

To NATO or not to NATO

Nis transmetimi i spotit të turizmit shqiptar në CNN

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com