Arkivi për diten April 30, 2008

Big Brother? Jo, faleminderit!

Babai i Matildës: Po nuk veproi shteti, e vendos vetë drejtësinë

Sali Berisha në ishullin e paragjykimit

Mali i Zi ngurron në hapjen e tregut të pronës së paluajtëshme

Të mos jetosh në ishull

Është koha të ndërhyni z. Kryeministër!

Freedom House: Shtypi në Shqipëri nën presion politik dhe ekonomik

FIFA, UEFA heqin pezullimin

Përtej “puçit kushtetues”

ENK Complex Prishtina

Lavdi Berishës

1 Maji - dita e “skllavërisë”

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com