Arkivi për diten April 10, 2008

Intelligence grise 3

Gjeneral Berisha i rrethuar Ose kush do ta shpëtojë ushtar Berishën

Aj uont

Kosove: ende nuk dihet fati i afro dy mije te zhdukurve

Liria e mendimit u vra, ajo ambientale u burgos

Pragu i ri për Kuvend, nga 4% deri në 20%

Qeveria: Do rrisim 5% pagat dhe pensionet

Strategjia, shndërrimi i Shqipërisë në vendin me barrë të ulët fiskale

Koment mbi intervistën e Kryeministrit në BBC

Kushtetuta, Berisha kerkon kompetencat e Presidentit

Larg

Dhe mos thoni që asnjë nga këto s’është e vërtetë

JFK

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com