Arkivi për diten March 29, 2008

Letër e riciklueshme higjenike me fytyrën e Sali Berishës

Moore: Serbia interesohet për mineralet e Kosovës, jo për manastiret

Odë për ikjen

NATO, më mirë këtu se NE atje?!

Berisha e Topi, takim me Bush

Njoftime për shtyp nga Këshilli i Ministrave

Erë ndryshimesh në Kubë, Rauli “ligjëron” celularët

Tatimeve iu jepet e drejta për bllokim pasurish dhe llogarish bankare

Kthim

Zgjerimi i NATO-s duhet të vazhdojë

Ministri i Mbrojtjes, Gazmend Oketa

Videoklip: Puddle of Mudd - Psycho

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com