Arkivi për diten March 24, 2008

Shqipni tavolinash

1.571.898.399 lekë për kompensimin e dëmeve materiale të tragjedisë së Gërdecit

Deklaratë për shtyp e Shtabit të Përgjithshëm

Déjà vu në Ballkan

Daily Telegraph fton anglezët të vizitojnë Shqipërinë

Buxhetorët, 10% e rrogës për Gërdecin

Shpërthimi i ngërçit tonë

Tragjedia e Gërdecit dhe antarësimi në NATO

Shqipëria në moshën e dështimeve dhe shpërthimeve

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com