Arkivi për diten February 8, 2008

Dekanët, kontroll dypunësimit

Miti i Origjinës dhe Origjina e Mitit (1)

Kryeministri ynë gjarpër dhe iluzioni i pavarësisë

Bukuroshet e Pekinit

Helene

Xhim Marku, njeriu më i fuqishëm në Britaninë e Madhe

Dule: Jo rritjes së pragut elektoral

Maqedonia përpiqet të bëjë të sajën ushqimin popullor të Ballkanit si pjatë kombëtare

Kosova, Burime prane Kryeministrit Thaci: Shpallja pavaresise ne 17 shkurt

Qeveria serbe në krizë për marreveshjen me BE-në dhe Kosovën

Djali i Pangos mban Touaregun e ministrisë

Telefonat, tani mund të përgjohen edhe nga policia, përveç SHISH-it dhe Prokurorisë

Ne pazarin e personazheve

Çmimi i rritur i bukës - abuzim i pastër

Kriza e vizave dhe presidenti Topi

Kuvajti, “veza e artë” e bashkisë, 5 milionë euro për sheshin “Skënderbej”

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com