Arkivi për diten February 7, 2008

Kundër-Uria

Zbulohet skema e korrupsionit me tekstet shkollore

Kalinka, kalinka

90% e shqiptarëve për një Shqiperi natyrale

Metafizikë e Vetvetes

Ju flet “armiku”…

“Nora, me ty deri në vdekje!” (varianti jopoetik)

MEDIAT DHE POLITIKA: Gazetaria e kulturës në Kosovë: Kyçje apo çkyçje!

Gjermani: Hedh fëmijën për ta shpëtuar

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com