Arkivi për diten February 29, 2008

Sistemi proporcional: një burim korrupsioni

Jep dorëheqjen sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Kulturës, Blegina Agolli

Shqipëri: Rritet prodhimi i brendshëm, por defiçiti thellohet

KESh: Viti 2007 eshte viti me nivelin me te mire te arketimeve dhe humbjeve te planifikuara

Prevaloj, prevalon, prevalojme

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com