Arkivi për diten February 18, 2008

Bën ftohtë në Tiranë, po fle macja me miun

Romët: Mjekët dhe policët na diskriminojnë

Italia: Agoni dhe ekstazi

Shqipëria 2008, parashikime dhe sfida

Deklaratë e Kryeministrit për njohjen e Republikës së Kosovës

Taksa me detyrim, 10 mije leke per nje certifikate

Padi nga “Infosoft” për abuzime në tenderin e kompjuterëve

Çmimi i bukës shënon uljen drastike prej 30 përqind

Video: Çastet drithërues mes popullit të Prishtinës

Çmontimi

Shpallja e Pavaresise se Kosoves pritet me manifestim festiv edhe nga Shqiptaret e Piemontit

Re e kuqe me stileto

Serbia si Nokia

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com