Arkivi për diten January 7, 2008

Një protestë e pasinqertë kundër qeverisë

Vizat, Maqedonia “mbyll kufirin” për shqiptarët

Numrat dhe vijat

Plehrat

Foto nga protesta në Vlorë

Ich bin nicht Blöd

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com