Arkivi për diten December 9, 2007

Hipokrizia

Informacioni preferon të evitojë tregun

Aborti është Çështje e Zgjedhjes!!!

Moore: Serbia nuk ka mësuar asgjë nga viti ‘99

Shkencë dhe teknologji: rritje e ngadaltë e përdoruesve të internetit në Ballkan

Kishat dhe manastiret serbe në Kosovë të shkatërruara në trazira nuk janë riparuar

Pasojat e mentalitetit e qeverisjeve “sot per neser”

Uithers: Kjo Shqipëri befasuese

Bota virtuale dhe rinia e shthurur

Kaos me rrugët

Nano ik-u?

Apel drejtuar BE-së për Kosovën

Olldashi: Gjatë 2008-s në treg dhe dy kompani të telefonisë celulare

Media turke pasqyron gjerësisht vizitën e Kryetares Topalli në Turqi

Durrës-Kukës, e vetmja dosje në hetim”

Cmimet e energjise, FMN gozhdon qeverine

Themeluesit e PD-se, shume emigrante, nje kryeminister

Mima: Sanksione të ashpra ndaj tregtarëve që rrisin çmimet

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com