Arkivi për diten December 30, 2007

Manipulimet me sondazhet dhe raportet ndërkombëtare

Fëmijët në burgun e Vaqarrit

Kur vjedhin edhe në Kuvend….

Kryeministri dhe shtypi që fiton tendera

Italia, pranë zyrtarizimit të shqipes si gjuhë minoritare

MJAFT ne nje vit

Vetëdigjet me benzinë pas ndarjes me burrin

Duel per nje prostitute

Mirela Bogdani - shqiptarja që synon Parlamentin Europian

“Gheg is beautiful”

Vend arbitraritetesh

Opus 207

Shpëtoni një nënë të pafajshme

Lutja e invalidit të luftës

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com