Arkivi për diten October 8, 2007

INDEKSI I ÇMIMEVE TË KONSUMIT SHTATOR 2007

Kthmi dhe kompesimi i pronave pritet të favorizohet nga ndalimi i ligjit 7501

Eksportet dhe mekanizmat nxites

I martohet gruaja me një tjetër, shkatërron shtëpinë

Djepi i ABC mbetet pa fëmijë, pa shkolla

Gazeta “Shekulli”, 10 vjeç

E majta e Lubonjës dhe e djathta e Kajsiut

Një kimist gjerman shpëton thesarin me foto nga Shqipëria e 1916

Trouble II

Peshkatarët e Dajlanit padisin Xhuvelin

Elita politike, qarkullim apo riprodhim?

Elton Deda, në Nju Jork me idealin e rock-ut

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com