Arkivi për diten October 30, 2007

Çeku: Nga dokumenti i treshes të hiqen pikat që cënojnë sovranitetin e Kosovës

Pushteti i konglomeratave dhe kopete njerzore

Belaja e arsimit

Si liroheshin të burgosurit e rrezikshëm nga gjykatat dhe prokuroria

Blushi: Po pres të më padisë Topi

60 milionë kontrabandë dhe shumë vdekje

“Kush rrit çmimet do kalojë biznes i madh”

Sollaku PD-se: Nuk vij ne Kuvend, s’keni fakte

Gur mbi gurë s’do lemë në Kosovë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com