Arkivi për diten October 12, 2007

Çahet Partia Demokristiane

“Empire State” e Nju Jorkut me drita të gjelbërta me rastin e Bajramit

Nano: PS, e kapur nga dosjet

Nishani: Shqipëria jashtë listës së trafiqeve të paligjshme

Politika e djathte e arsimit

Topi: Ikja ime prishi ekuilibrat në PD

Plaçkitja e “Albtelecom”-it nga Ilirjan Kuka

Libër me shkrime të Peshkut ‘07

Al Gore dhe paneli i OKB fitojnë Nobelin për paqen

Tatimet, 5000 punëtorë futen në skemë “me dhunë”

Gëzuar

Jemi më mirë tani që jemi keq

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com