Arkivi për diten August 9, 2007

Marrëveshja me Microsoft përsëri në radar

Përcillen në “Euroudhëtim” 30 studentët më të mirë

Plak ashik

Maska europiane e kontinentit plak

Dy kompani të huaja vijnë në Shqipëri për kërkime dhe nxjerrjen e naftës

Ulje drastike e prodhimit të energjisë për 6 muajt

Pranga nënës, i çonte drogë djalit në burg

Politika e emocioneve

Mafia ndez zjarre në Itali

Male të larta a Male të lartë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com