Arkivi për diten August 7, 2007

Mediu i kërkon Qeverisë 11.4 milionë USD pa tender

Kthim në vitin `96

Përcëllimi vazhdon

One Stop Shop, regjistrimi i bizneseve nga 647 USD, tani vetë me 1 dollar

Godo: Tre krerë të lartë nga një parti e vetme, monopol i rrezikshëm

Ujësjellësi: Tirana ujë dy herë në ditë

“In Sollaku we trust”

Në rrugë… (vargje marrie)

Dhimbje dhe kenaqesi

Çeku: Pavarësia dhe tërësia territoriale të panegociueshme

Drejtësia dhe lufta kundër korrupsionit

Dramë emigrante

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com