Arkivi për diten August 13, 2007

Nuk ka ç’me duhet…

Minatorët e Bulqizës pezullojnë punën deri në plotësimin e plotë të kërkesave

Të dënuar të jetojmë në një demokraci liberale

Diplomacia e turbullt dhe inferiore e Shqipërisë

Kadare: Ika në ’90,Shqipëria rrezikonte të mbetej si Kuba

“Chardonnay Karaoke” - atje ku këndohet shqip

Një talent shqiptar fut në sherr PSV Eindhoven me Ajaks

“Ushtria e Nanos do fshihet rrugës”

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com