Arkivi për diten July 21, 2007

Jeff, apo Kengetari, Lumi dhe nëna.

Plotësoni boshllëqet

“Personalitet”

Edhe “rebelimi” është akt civilizimi

Ja si zgjidhet kriza energjetike

Shefi i kabinetit të Ylli Pangos më kërkoi 50 mijë euro

Drejtoresha Hana fillon manipulimin e dosjeve

Presidenti që na riktheu parlamentarizmin dhe Fatos Nanon

Qeveria: $400 milion buxhet shtese. Shumica shkon per rruget

Votuesi Shqiptar: 50% kujtojne se ‘evazioni fiskal’ eshte infeksion veshkash.

Bëj mir’ Bamir

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com