Arkivi për diten July 18, 2007

Kthehuni në punë!

Toka e premtuar: Progonati, Pjesa II

Vazhdim i poezisë

MJAFT! proteston per ujin para Bashkise dhe Ministrise se Puneve Publike

Rruga për Luvër

Persekutimi i pasardhësve të themeluesve të Ersekës, miqve familjarë të Ismail Qemalit e Fan S. Nolit

El Pais: Shqipëria, tranzicioni që nuk njeh fund

Ceka: “S’mund t`i kërkohet askujt të tërhiqet nga gara”

Paradokse shqiptare

Topi, prova e fundit në raundin e katërt

Fjalëkryqi i Peshkut, nga edrus

“Paguam 500 lekë për të vdekur!”

Turqia bllokon tregëtinë e armëve mes Shqipërisë dhe Armenisë (dhe një titull “i goditur”)

Foto e Ditës: “Tiranizimi” i Selvisë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com