Arkivi për diten July 17, 2007

“Shijet Presidenciale” dhe “Parfumi”

43 punonjësit e administratës dhe 34 pronarët e pushkatuar e dënuar

Shqiptari që ecën me 600 km/orë

LSI: Jemi kundër zgjedhjeve të parakohshme, do votojmë Cekën

Më jep një Prokuror të jap një President

Mik fisnik kandidat për president

Biseda Berisha-Ceka para kandidimit

Çfarë do të ndodhë nëse Turqia bëhet pjesë e BE-së?

Nderi i humbur i këtij Parlamenti

Carpe Diem

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com