Arkivi për diten July 16, 2007

Atdhetarizmi dhe krisja e madhe

Meta: Opozita të lërë xhelozitë

Oponenca e hidrocentraleve apo kusarët e koncesioneve

Çeku: Ka ardhur koha të shkëputemi nga Serbia. Do shpallim Pavaresinë

Foto e ditës: Çështje familjare?

Kriminalizimi i personelit shendetesor eshte krim ndaj sistemit shendetesor ne Shqiperi!!! .

Prometeu i zbërthyer

Presidenti, skemat për shmangien e zgjedhjeve

Koço Danaj: Pse keni frike nga bashkimi

SHPK konfrontohet me pjesëtarë të policisë serbe në Radishevë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com