Arkivi për diten July 1, 2007

Berisha degjon radion

Brezvrarё puthjet…

Çështja e Misionit Shenjtëror Eleonorë

Tri hidrocentrale mbi lumin Devoll, investimi 1 miliard euro

Topi dhe Topalli në zyrën e Berishës për çështjen e Presidentit

Thethi, këtë vit mjaft “trendy” për turistët

“I nxehti politik” dhe “i ftohti ekonomik”

Bush - Putin, takimi vendimtar për të ardhmen e Kosovës

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com