Arkivi për diten May 3, 2007

Foto e ditës: Mjaft proteston ndotjen e mjedisit

Jemi “të dënuar” të bashkohemi

Krijohet fondi i garantimit të kredive të eksportit

Partitë shqiptare, me anëtarë fiktivë

Bojkoti fasade

Tom Doshi e Topalli, lufta për Bushatin

Demokracia Shqiptare ne koshin e pleherave.

Evropa dhe Islami: përvojat e përbashkëta dhe e ardhmja

Deklaratat e pasurise: Berisha mbledh dietat, i fut ne banke

Topi: Nuk jam në garë me askënd për postin e presidentit

Ambasadori i KE-së: Nuk keni nevojë për zgjedhje tani

Shqiptari shpik qesen plastike që nuk ndot mjedisin

Paolo Foresti: “Kur shërbeva në Shqipëri, mafia ishte e lidhur me politikën”

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com