Arkivi për diten May 2, 2007

Antigrek

Taksat e larta dhe dhunimi i tregut

Të jesh femër me uniformë në Kukës

“Freedom House”: Shqiperia respekton lirine e shtypit

Frangaj: Brace, nje spurdhjak i vogel

40 të dënuar, kërkesë për amnisti

Bollano c‘soj trimi pati..

Koçi: Edhe pse nuk më duan në grup, unë do votohem

KESH nis lëvrimin e energjisë për majin

Shoqatat: Dëmshpërblimi për të pushkatuarit të fillojë që nga gushti 1943

Zbarkon sot në Tiranë “Rally Gumball 3000”

Pak Reagonimcs me rastin e 1 Majit….

Komente të Kryeministrit Sali Berisha për mediat

Tim Judah: Statusi i Kosovës, i paqartë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com