Arkivi për diten May 19, 2007

Biznesi për një ditë, dogana për tre

Azemi: Berisha, Vlorën nuk e mposht dot me mercenarë!

Topalli President, rrezikohet Sollaku

Të kthehesh…

Big Brother-izimi i politikes dhe i institucioneve

Bertrand Monnet i mohon të gjitha

Hipoteka, më e korruptuara

Boks-Jorgen Çetaj shpallet përsëri kampion i Anglisë (Video)

Ja pse gabojnë Ibrahim Kelmendi dhe bashkëkendimtarët e tij, se ne duhet të fillojmë të parët pajtimin me Serbët.

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com