Arkivi për diten May 17, 2007

“Përse nuk largohem nga drejtimi i kishës shqiptare”

Këshilltarja e Berishës, Znj Xhaferri, bashkautore e raportit “francez”

Skenari pikë për pikë, Besa fiton Kupën

Përse na duhet një Sistem Proporcional

Ruli, kontratë sekrete me Gazprom

Kosova dhe mbrojtja nga raketat dy çështje divergjencash mes SHBAsë dhe Rusisë

“E solla anijen për të bërë turizëm, shteti po ma mbyt”

Projektvendimi i procesit të legalizimeve

Poshtë shteti kusar, rroftë informaliteti!!!

Blushi-Topit: Tërhiq kandidaturën për president

Dite e zeze, 17 Prill, 2007

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com