Arkivi për diten May 15, 2007

Në parlament arrihet konsensusi për reformën – tani vjen radha e presidentit

Interesat e ndryshme brenda maxhorancës

Një shembull për tu ndjekur

Jo kushtore

Dy shqiptare devijojnë autobuzin e linjës në Itali

Gratë biznesmene përballë politikës

“Në polici ikin të trajnuarit, vijnë individë pa arsim”

Zhduket pa gjurmë arkitekti Emin Riza

Të pasur e të varfër

Sa të vjetruar që janë rishtarët rioshë të politikës!

Cikël poezish me 4-vargje/2

Ese për mendimet dhe ndjenjat që mund të ngjallë fytyra dhe kuptimi që i jep fjalës qen dikush që mendon se qeni është kafsha më besnike e njeriut

Litanitë e fajit

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com