Arkivi për diten October 13, 2006

Mero Baze propozon veten për Këshillin drejtues të Televizionit Shqiptar

Presidenti Moisiu: Nuk do te firmos shkarkimin e Sollakut

Huazimet leksikore dhe qëndrimi ndaj tyre

Kuvendi i Shqipërisë prezanton:

Akses, ekses, Shqip, Anglisht, Shqipnglisht

Biznesi i madh, në buxhet 100 mil. USD më shumë nga TVSH-ja

Deputetët Dedja e Gjini rrihen për “varfërinë” e Arben Malajt

Katër Krishta

Aeroporti në harresë, edhe 4 milionë USD nga Emiratet

Pak reklamë, hmm “shkrim ekonomik”

Të çmosh, kritika më e mirë

Deputetët ngrihen kundër Topallit: Injorancë me median

Po të huajt ç’duhen?

Ismail Kadare: Të dënohet dhe kupola komuniste

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com