Arkivi për diten July 28, 2006

Çfarë dikton Kodi Zgjedhor?

Femijet firmosin mbi vdekjen…?

TURP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Me pushime ne Durres….(tregimth)

Luftë tjetër për Kosovën?

Problematika e zbatimit të MSA

65 pyetje bëjnë për “ujë të ftohtë” deputetët e PD-së Shkodër

PS urdhëron bllokimin e tenderave

Bashkia dhe qytetari: Kush i shërben Kujt?!

A MUND TE ZGJEROHET BAZA DIALEKTORE E SHQIPES STANDARD?

Zgjedhje sipas përkatësisë partiake PO, zgjedhje sipas përvojës JO

Identiteti evropian i shqiptarëve

Boll më me AA Gill!!!!!!!!

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com